Hvem lar seg friste?

Skrivereiser - noe for deg! 

Skrivereiser.no har laget skrivekurs og litterære reiser siden 2008. Gjennom tidene har vi hatt en mengde ulike skrivekurs og litteraturreiser.

De som reiser er aktive, nysgjerrige personer som ønsker en spennende, lærerik og sosial ferieopplevelse. De fleste av våre gjester er mellom 28 og 50 år, men siden alder er et tøyelig og svært relativt begrep som har mer med livsinnstilling å gjøre, setter vi ingen grenser.

De som reiser med oss er både par, single, venninner og kompiser på tur -  eller bedriftskollegaer! Våre reisende har svært forskjellig yrkesmessig bakgrunn, men det viktigste kriteriet er å være relativt sosialt anlagt og åpen for nye utfordringer i stimulerende omgivelser.

Hvor mye du vil være med på av aktivitetene på reisemålet avgjør du selv. Vil du fordype deg i kurset du har valgt, er du hjertelig velkommen til det. Men slik våre reisetilbud er lagt opp er fokuset satt på å legge forholdene til rette slik at du kan benytte ferien til å stifte nye bekjentskaper og oppleve noe nytt og annerledes. Har vi lykkes? Vi er ubeskjedne nok til å tro det. Det som gleder oss mest er at så mange av dem som har reist med oss kommer tilbake – samtidig som mange har knyttet nye og forsterkede vennskapsforhold også etter at turen er over.