Ofte stilte spørsmål

Må jeg kunne skrive godt, eller ha skrevet mye fra før?

De deltagende på våre skrivekurs er en herlig blanding av personer med mye erfaring med skrivning til andre som har en uforløst drøm om å skrive "noe" men ennå ikke helt har fått det ned på papiret.

Vår forfattere tilrettelegger undervisningen ift alle nivåer.
Det er dog kanskje først og fremst følelsen av å tilhøre et skrivende fellesskap som er den unike driveren i skrivekursene våre!

Hvem reiser egentlig med dere?

Vi forsøker å lage unike litteratur og skriveopplevelser for alle oss som fascineres av litteratur. Våre deltagere er en sosial blanding av par, single, venner, kolleger, familier osv. Så lenge du er innstilt på mye sosial aktivitet, treffe nye mennesker, og har nysgjerrighet for det kurset du er med på så får man mye moro. Hovedtyngden av våre reisende har vært i alderen 30 til 60 år.

Våre turer er en glad anledning for alle som ønsker å oppleve en ekstraordinær litteraturopplevelse!

Hvordan bor vi egentlig, og må jeg dele rom?

Stedene vi bor på holder høy standard, ofte 4 stjerners hoteller, så det er normalt ikke køysenger eller sovesaler man sover i! Reiser du sammen med noen innkvarteres dere selvsagt i samme rom dersom dere ønsker det.

Hva kan jeg forvente meg av kursene?

Våre kurs holdes av profesjonelle kursholdere, og kvalifiserer til støtte fra arbeidsgiver eller andre organisasjoner. Kursets varighet er ca. 4 timer pr dag samt tid fra egne studier. Noen av kursholderne gir "lekser" andre anbefaler egenstudier i fritiden.

Hva er det egentlig som er inkludert?

Deltagerprisen dekker oftest kurs, overnatting, frokost og noe kursmateriale! Luncher og middager kommer utenom i tillegg til andre aktiviteter man måtte ønske å gjøre! På noen av turene er reise og fullpensjon inkludert, dette er spesifisert i hvert enkelt tilfelle.

Er jeg forsikret?

Nei, ikke gjennom oss. Du må nok ha en egen reiseforsikring skulle uhellet være ute...

Hva med måltider?

Frokost er alltid inkludert på våre reiser. For luncher og middager så foreslår vårt vertskap hver dag noen alternativer for felles måltider. Det er både hyggelig og sosialt, men langtfra obligatorisk å delta på! Ønsker du heller å spise for deg selv gjør du selvsagt det!

Betaling og depositum?

Depositum betales innen en uke etter påmelding. Dette beløpet er en bindende andel av den totale betalingen og forfaller ved bekreftet påmelding fra deg. Depositumsbeløpet varierer litt ift ulike type turer.

Depositumet tilbakebetales ikke dersom du avbestiller, da beløpet allerede er overført til stedet du skal være på. Resten av beløpet forfaller til betaling 30 dager før kursstart. Innen den dato kan du melde deg av, men får da ikke tilbake depositumet.

Kan jeg ha med barn?

Vi har egne reiser for barn og ungdom som er rettet mot barne- og ungdomslitteratur. Ønsker du en tur for familien eller barna så se etter disse turene.

På skrivekursene og litteraturreisene med "voksent" innhold anbefaler vi ikke å ha med barn.

Klær og antrekk?

Vanlig fritidstøy tilpasset de byer vi besøker til ulike årstider!
Vi er ikke så veldig formelle i tøyet på våre turer.