Storytelling i tekst og bilder - Krakow med Bjørn Moholdt

Bli med Bjørn Moholdt, sjefredaktør TravelNews og profilert reisejournalist for å lære storytelling på reise

Storytelling i tekst og bilder - Krakow med Bjørn Moholdt

Hvor: Krakow, Polen
Når: 28. - 31. oktober 2017
Pris: kr 11.990,-
Depositum: kr 4.000,-
Inspiratør: Bjørn Moholdt
Ledige plasser: Mer enn 5
Passer for: For deg som ønsker å lære mer om bruken av tekst og bilde i kombinasjon.
Fly med Norwegian er inkludert i prisen

DETTE KURSET HAR VÆRT!
SE "RELATERTE KURS" I VENSTRE KOLONNE ELLER KLIKK HER FOR Å SE ALLE VÅRE KURSKATEGORIER.

Den gode teksten og det gode bildet griper tak i deg. Hva er det som får deg til å reagere? Svaret får du på kurset i storytelling i tekst og bilder. Velkommen til et intensivt FOTO og skrivekurs i Krakow!

Med en av Europas mest historiske og fargerike byer som kulisse og inspirasjonskilde viser journalist og fotograf Bjørn Moholdt deg hvordan du utformer tekst og bilder til en interessant og spennende historie. Underveis blir du kjent med skriveteknikker som er anvendelige både til feature- og reisereportasjer, reisebrev, blogger eller din personlige scrapbook.

Fotografiet er en vesentlig del av reisefortellingen. I Krakows gater blir du introdusert for knepene som gjør deg til en mer spennende reisefotograf, og om hva som kreves for å ta gode bilder med bred appell. Bjørn Moholdt vil også gi en grunnleggende innføring i bildebehandling da dette også ver vesentlig for gode bildereportasjer. 

Workshopen inkluderer både daglige forelesninger og praktiske øvelser ute i gatene. Det stilles ingen krav til forkunnskaper, men alle deltagerne må stille med eget fotoapparat og bærbar PC/Mac. Både amatører og profesjonelle ønskes velkommen.

En uformell konkurranse
Alle de deltagende oppfordres til å delta i en uformell skrivekonkurranse med Krakow eller en annen reiseopplevelse som bakteppe. En verdig vinner av denne uformelle konkurransen vil bli publisert på Reis sine websider!

FOTO er også vesentlig av hele opplegget og kombinasjonen av tekst og bilder vil være av avgjørende betydning. 

Storytelling i tekst og bilder - Krakow med Bjørn Moholdt

Om kursholder
Bjørn Moholdt har fotografert og skrevet i mer enn 30 år og er en av Norges mest bereiste fotojournalister. Det begynte med fag i kreativ skriving i USA. Senere har han jobbet som journalist, fotograf, redaktør og foredragsholder. Han ledet blant annetet av Norges største reisemagasiner - Reiser & ferie. Hans hovedvirke er redaktør av Travelnews, bransjens eget store nettsted og redaktør av  Reis. I tillegg har Bjørn jobbet for en rekke norske magasiner og aviser, blant annet Dagbladet, VG, Vi Menn, Scanorama, Norsk Ukeblad samt flere utenlandske tidsskrifter. Han har også skrevet en rekke bøker og holder kurs i skrivning av reiseskildringer.

Om reisen og oppholdet
Vi flyr fra Oslo Gardermoen lørdag 28. oktober klokken 07.20 med Norwegian og ankommer Krakow kl 09.25. Det blir felles transport fra flyplassen til hotellet. Vi skal bo på et stilig og sjarmerende hotelll i sentrum av Krakow. Kurset kommer til å avholdes på ulike steder egnet for vårt behov, men vil ha base i et konferanserom på hotellet. Du får både skriveopplæring og innføring i foto. Kamera må medbringes - hvertfall mobilkamera! Felles middager kommer til å bli en sosial bærebjelke hver kveld. Vi flyr tilbake tirsdag 31. oktober klokken 12.35 med ankomst Oslo Gardermoen kl 14.40.

Pris og betalingsbetingelser

Turen koster 11.990,- per person og inkluderer:

  • Fly tur-retur Oslo - Krakow - Oslo
  • Transport fra/til flyplassen til hotellet i Krakow
  • Overnatting i dobbeltrom (enkeltrom kan ordnes på forespørsel mot et tillegg på 1670 kroner)
  • Et intensivt skrivekurs med Bjørn Moholdt

Depositum på kr 4000,- må betales senest en uke etter påmelding, og er en bindende andel av den totale betalingen. Resten av beløpet forfaller til betaling en måned før avreise.

Med forbehold om mindre endringer i programmet.

Velkommen til en kreativ langhelg i Krakow!

Storytelling i tekst og bilder - Krakow med Bjørn Moholdt